Hoofdmenu: Arts

Wanneer u op het plusteken klikt, voor 'Hoofdmenu', kunt u dit menu openklappen. U kunt de items zien die onder het hoofdmenu staan.

U ziet "Arts" onder het hoofdmenu staan. Onder dit item kunt u informatie vinden voor artsen. (U kunt dit enkel op uw website zien wanneer u ingelogd bent.)

 

Door op het plusteken voor "Arts" te klikken, kunt u dit menu openklappen. Het plusteken is nu veranderd in een minteken. Wanneer u dit menu weer wilt inklappen, klik dan op het minteken.

Zoals u kunt zien bestaat "Arts" uit een aantal subitems. Door op het plusteken voor deze items te klikken, ziet u een onderverdeling verschijnen. Het plusteken is een minteken geworden. Zo kunt u bijvoorbeeld door op het plusteken voor "Zorgtrajecten" te klikken, zien welke informatie beschikbaar is. Om de onderverdeling terug te sluiten klikt u op het minteken.

De vaste subitems zijn al ingevuld voor u. De inhoud hiervan kunt u niet aanpassen. U kunt wel zelf bepalen welke items u zichtbaar maakt op uw website (voor dokters met inlog).





Artsen kunnen hier verschillende informatie vinden over tegemoetkomingen, magistrale bereidingen, urgentietrousse, zorgtrajecten, ...

Legende:

  •   Dit pictogram toont aan dat de pagina actief staat en dus verschijnt op de front. Wanneer u hierop klikt zal het pictogram veranderen naar . Dit pictogram toont aan dat de pagina op niet-actief staat en dus ook niet zal verschijnen op de front.
  •   Bij andere pagina's zal dit pictogram u in staat stellen om de inhoud aan te passen. In dit geval kunt u enkel aanduiden of u de desbetreffende pagina wil tonen op de website (actief). Vergeet niet op te klikken.
  •  Door op dit pictogram te klikken kunt u een kopie maken van een bestaande pagina. In dit geval zal u een kopie maken van de bestaande pagina maar kunt u niets wijzigen aan de inhoud ervan. U kunt enkel aanduiden of u de desbetreffende pagina wil tonen op de website (actief).

 

Tip: Items die reeds niet-actief staan, aangegeven door , zijn vaak pagina's die nog niet of slechts gedeeltelijk zijn ingevuld. Wanneer u deze toch op actief zet , kunt u best uw site nakijken of er informatie wordt weergegeven. U kunt altijd de pagina's terug op niet-actief zetten , indien dit niet het geval is.