Aanmelding nieuwsbrief

Hartelijk dank dat we je mochten inschrijven op onze nieuwsbrief! Op regelmatige basis ontvang je van ons een nieuwsbrief met nuttige gezondheidstips en -informatie.

Je kan op elk moment van de dag terecht op onze website, waar je een schat aan informatie kan terugvinden. Naast nuttige info over je apotheek en onze beschikbare diensten, vind je er ook gedetailleerde informatie terug over geneesmiddelen, andere gezondheidsproducten (denk aan voedingssupplementen, verzorgingsproducten, enzovoort) én aandoeningen.

Op de startpagina van onze website heb je via een handige zoekfunctie toegang tot zowel onze productdatabank als onze dossiers over verschillende aandoeningen en ongemakken. Je klikt bij de zoekbalk ofwel “product” of “oplossing” aan en kan zo je trefwoord beginnen invullen. De zoekmachine start onmiddellijk: een resultatenlijst verschijnt onderaan de zoekbalk, zonder dat je hoeft te enteren. Naast deze zoekfunctie kan je ook simpelweg “overzicht productcategorieën” of “overzicht oplossingen” aanklikken, voor een uitgebreide A-Z catalogus van onze product- en ziektebeeldbibliotheek.

Per product zal je een patiëntvriendelijke bijsluiter kunnen raadplegen, nuttige folders of websites terugvinden en onze professionele tips kunnen lezen. Bij onze aandoeningsdossiers vind je een zorgvuldig samengesteld overzicht met relevante en actuele informatie per kwaal, alsook verschillende adviezen en tips over wat jij zelf en wij als apotheek kunnen doen omtrent dit ongemak.

Naast deze beschikbare infobronnen, biedt de website je ook de mogelijkheid om een persoonlijk verlanglijstje te vullen en je gewenste producten te reserveren voor afhaal in de apotheek. Dit doe je door op het hartje te klikken bij de producten.
Om van deze functionaliteiten gebruik te kunnen maken, heb je een compleet gebruikersaccount nodig. Via de inschrijving voor deze nieuwsbrief beschikken we al over je e-mailadres, je hebt dus enkel nog een wachtwoord nodig. Dit kan je instellen door op “Aanmelden” te klikken op onze website en vervolgens te klikken op “Wachtwoord vergeten?”. Volg de eenvoudige stappen die volgen en je kan onmiddellijk aan de slag met onze online reservatie tool. Wanneer je producten voor je klaarliggen in de apotheek, sturen we je een sms of mailbericht. We kunnen je ook telefonisch verwittigen.

De handigheden en informatie die we je ter beschikking stellen via de website zijn echter maar één zijde van onze diensten als apotheek.

We vinden een regelmatig fysiek apotheekbezoek belangrijk om je geneesmiddelenverbruik voortdurend en correct op te volgen: via je farmaceutisch dossier informeren we je over mogelijke bijwerkingen van je medicatie of mogelijke effecten van en met jouw andere geneesmiddelen.
Je kan bij ons ook terecht voor een medicatieschema, wat handig is als je op reis gaat of opgenomen dient te worden in het ziekenhuis. Kom hier gerust meer uitleg over vragen. We staan je graag te woord met tekst en uitleg.

Moest je met vragen of onduidelijkheden zitten: aarzel niet om ons te contacteren via e-mail of telefonisch via +32 (0)11 610 300.

Wij danken je alvast voor het vertrouwen dat je in ons stelt!

We behandelen je gegevens vertrouwelijk volgens de geldende GDPR-regelgeving.
Je kunt je op elk moment uitschrijven als je de nieuwsbrief niet meer wil ontvangen.