Openingsuren aanpassen

De openingsuren bevinden zich op twee plaatsen op uw website. Bovenaan op de website naast uw logo komen de openingsuren te staan, met de gegevens van uw apotheek. Bij het topmenu ziet u ook een tabblad met de openingsuren.
De openingsuren kunt u ook best op uw mailings plaatsen.


1) Openingsuren bovenaan de website en op de mailing plaatsen.

Ga naar het admin-gedeelte en log in. Klik op het tabblad 'Instellingen'. Bij "Lay-out" ziet u: "Openingsuren + info".

Hier kunt u de openingsuren aanpassen naar wens. U kunt hiervoor hashtagreferenties gebruiken. Meer informatie kunt u vinden bij "Home: Hashtags referentie".




Om de openingsuren op uw mailing te plaatsen, kunt u dat op dezelfde pagina bij het tabblad 'Instellingen' terugvinden. Vul de openingsuren in, in het vak van "Openingsuren mailing".

 

Vergeet niet op te klikken.

 

 

2) Openingsuren in het topmenu plaatsen.


Ga naar het admin-gedeelte en log in. Bij het tabblad 'Structuur' klikt u op "Topmenu". Wanneer u op het plusteken klikt, voor 'Topmenu', kunt u dit menu openklappen. U kunt de items zien die onder het topmenu staan.

Als eerste ziet u "Openingsuren". Er is al een tabel voor u ingevoegd zodat u makkelijk de openingsuren kunt aanpassen.

 

Legende:

  •   Dit pictogram toont of de desbetreffende pagina al dan niet getoond wordt in het menu op de front van de site. Als deze aangevinkt  is, wordt de desbetreffende pagina getoond in de navigatiebalk.
  •   Dit pictogram toont aan dat de pagina actief staat en dus verschijnt op de front. Wanneer u hierop klikt zal het pictogram veranderen naar . Dit pictogram toont aan dat de pagina op niet-actief staat en dus ook niet zal verschijnen op de front.
  •   Door op dit pictogram te klikken kunt u een bestaande pagina openen om de paginainhoud aan te passen naar wens. Vergeet niet op  te klikken.
  •   Door op dit pictogram te klikken kunt u een kopie maken van een bestaande pagina. Deze wordt geopend met een identieke inhoud als de originele, maar met een andere naam: Kopie van [paginanaam]. Dit is handig wanneer u een pagina wilt aanmaken die weinig verschilt van een bestaande pagina. U kunt de paginanaam veranderen en eventuele aanpassingen uitvoeren. Vergeet niet op  te klikken.

 

Het is voor u mogelijk de weergave van de openingsuren meer te personaliseren door bijvoorbeeld afbeeldingen, een andere tabel, pictogrammen, ... toe te voegen. Meer informatie kunt u vinden bij "Tekstopmaak: de WYSIWYG-editor".