Structuur: Voettekst

Op het tabblad ‘Structuur’ krijgt u in een tabel een overzicht van alle items waaruit uw website bestaat en waaraan u zelf aanpassingen kunt doen.


Het getal tussen haakjes na bijvoorbeeld het woord "Voettekst" verwijst naar het aantal pagina’s dat onder dit item valt. De hiërarchische structuur van uw website is meteen duidelijk: er zijn een aantal items (Hoofdmenu, Nieuws, ...) waaraan pagina’s gekoppeld zijn. Aan die pagina’s kunnen op hun beurt weer andere pagina's gekoppeld zijn. Wanneer u op het plusteken klikt, voor "Voettekst", kunt u dit menu openklappen.

U kunt de items zien die onder de voettekst staan. Deze items zullen verschijnen als voettekst op uw website.

 

Deze informatie is al voor u ingevuld. U kunt deze niet aanpassen. U kunt wel kiezen of u dit item zichtbaar maakt op uw site.


Legende:

  •   Dit pictogram toont aan dat de pagina actief staat en dus verschijnt op de front. Wanneer u hierop klikt zal het pictogram veranderen naar . Dit pictogram toont aan dat de pagina op niet-actief staat en dus ook niet zal verschijnen op de front.
  •   Bij andere pagina's zal dit pictogram u in staat stellen om de inhoud aan te passen. In dit geval kunt u enkel aanduiden of u de desbetreffende pagina wil tonen op de website (actief). Vergeet niet op te klikken.
  •  Door op dit pictogram te klikken kunt u een kopie maken van een bestaande pagina. In dit geval zal u een kopie maken van de bestaande pagina maar kunt u niets wijzigen aan de inhoud ervan. U kunt enkel aanduiden of u de desbetreffende pagina wil tonen op de website (actief).

 

Tip: Items die reeds niet-actief staan, aangegeven door , zijn vaak pagina's die nog niet of slechts gedeeltelijk zijn ingevuld. Wanneer u deze toch op actief zet , kunt u best uw site nakijken of er informatie wordt weergegeven. U kunt altijd de pagina's terug op niet-actief zetten , indien dit niet het geval is.