Gerichte info naar patiënten of gebruikers sturen

Voor u dit kunt doen dient u geregistreerd te zijn als 'team'. Voor meer informatie hierover kunt u terecht bij "een teamadres aanmaken".

Met dit teamadres kunt u zich aanmelden op uw website. Het is interessant wanneer deze inloggegevens beschikbaar zijn voor uw volledige team.

aanmelden website

 

U bent ingelogd. Vanaf nu kunt u op elke pagina onder de titel op doorsturen klikken.
Wanneer u hierop klikt, kunt u de pagina doorsturen naar een patiënt. Dit is bijvoorbeeld interessant voor informatie over een bepaald product of een bepaalde aandoening, ...
Als u bvb in de zoekfunctie seretide ingeeft en u klikt op de seretide diskus 50/100mcg 60 dosis, dan ziet u onder de titel een doorsturenstaan. Klikt u hierop, dan krijgt u een invulpagina te zien waarop u een aantal gegevens dient in te vullen. Niet alle velden zijn verplicht. Het is echter wel interessant om zoveel mogelijk velden in te vullen. Zeker wanneer u nieuwsbrieven wilt gaan versturen naar een bepaalde doelgroep. U kunt naast het invullen van de gegevens ook dadelijk een patiënt inschrijven op één of meerdere nieuwsbrieflijsten.


invulpagina

 



Als u de gegevens van de patiënt heeft ingevuld kan u een keuze maken uit de tabbladen die u wenst door te sturen naar de patiënt. Uiteraard is het niet de bedoeling dat u tabbladen gaat versturen die bedoeld zijn voor dokters, verpleging en apothekers.

Bij voedingssupplementen zullen de tabbladen iets anders zijn. De tabbladen therapeut en voorzorgen zijn enkel bedoeld voor professionals.

Op dezelfde manier kan u ook informatie gaan doorsturen ivm oplossingen. bvb hoge bloeddruk Let ook hier op dat u niet de professionele info (tab apotheker) doorstuurt.

 

 

Op deze manier kan u heel gemakkelijk patiënten inschrijven voor uw nieuwsbrief. Uiteraard dient u te vragen of ze uw nieuwsbrieven wensen te ontvangen.